Familie

Overvejer du at få lavet en tatovering, er der nogle ting, som du bør overveje inden. Herunder har vi derfor samlet de vigtigste overvejelser, som du bør gøre dig, inden du booker tid!

Vær sikker på motivet

Det er selvfølgelig vigtigt, at du er sikker på motivet, som skal laves, da tatoveringen skal sidde på kroppen resten af livet. Det vil være rigtig ærgerligt at fortryde motivet efterfølgende, så hent lidt inspiration og vælg ikke blot den første, som du synes er pæn. Find eventuelt inspiration på Pinterest, tatovørernes hjemmesider eller Få inspiration her.

Vælg en professionel tatovør

Derudover er det rigtig vigtigt, at du går til en professionel og får lavet din tatovering, da tatoveringen nemt kan ende med at blive grim, hvis du ikke vælger den rette. Vælg derfor med omhu og sørg for at sikre dig, at nålen er frisk! Derudover er det vigtigt, at der bruges handsker. En god idé er at kigge på tatovørens andre værker, da hver tatovør tegner på sin egen måde. Derudover kan du besøge butikken inden, du booker en tid, så du er sikker på, at det er det rigtige sted.

Hvor skal tatoveringen sidde

Det er også rigtig vigtigt, at du vælger det rette sted til tatoveringen. Hvis du eksempelvis vil have en tatoveringen på håndleddet, så er det en god idé at tænke sig en ekstra gang om. Måske du gerne vil vise din tatovering frem, når du er ung, men derfor er det ikke sikkert, at du synes det er fedt med en tatovering på håndleddet, når du er ældre. En god regel er, at den skal kunne dækkes om sommeren med en t-shirt.

Pas på tatoveringen efterfølgende

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du passer på en nylavet tatovering, da den ellers kan ende med at blive grim. Følg derfor altid tatovørens råd efterfølgende.