Familie

Et ståltag eller en stålfacade er blevet en populær trend i moderne dansk arkitektur. Flere og flere huse får lagt ståltag, og med ståltagplader fra Profilmetal er du sikret et ståltag i højeste kvalitet til en god pris.

Profilmetal leverer alt inden for stålbeklædning, og de har mange forskellige design at vælge mellem. Hvis du skal lave et nyt tag, kan du med sikkerhed og ro i sindet vælge ståltagplader fra Profilmetal – i hvert fald hvis det er kvalitetsmaterialer og en god pris, du er på udkig efter.

Ståltagplader kommer i mange design

Ståltagpladerne fra Profilmetal har forskellige design. De leverer blandt andet sinusplader, ståltrapez og tagstensplader. Særligt deres udvalg af sinuspladerne kommer i mange forskellige variationer.

Du kan helt sikkert finde ståltagplader til dit projekt i Profilmetals store udvalg. Ståltagplader fra Profilmetal kommer i mange forskellige farver og design, så du nemt kan finde den type, der passer til din smag og til dit byggeri.

Du går ikke galt i byen med stålprofiler fra Profilmetal.

Et ståltag er et billigt og holdbart tag

Et ståltag er et billigt tag i sammenligning med mange andre typer tag. Det er oveni også utroligt holdbart, når man tænker på prissætningen.

Grunden til, at ståltag ofte er en billigere løsning, er, at det er hurtigt at lægge, så der spares arbejdstid, samt at materialet i sig selv ikke koster alverden.

Profilmetals ståltagplader er derfor et prisdygtigt kvalitetsprodukt, der er værd at overveje, hver gang et nyt tag skal lægges.

Profilmetal leverer i specialmål

Et byggeri kommer i mange forskellige former og mål. Der er sjældent en eksakt standard. Det er derfor også naturligt hos Profilmetal, at du kan bestille dine ståltagplader med specialmål. Dermed får du præcis den længde, der passer til dit byggeri – hverken mere eller mindre.

Det eneste, du skal gøre, er at levere målene til din bestilling, og Profilmetal sørger for resten.

Køb dine ståltagplader hos Profilmetal

Profilmetal leverer kun stålprofiler og ståltagplader fremstillet af kvalitetsmaterialer. Deres tagløsninger er holdbare, billige og hurtige at lægge, og det er samtidigt en elegant og flot løsning.

Vælg stål til din næste beklædning, og hop med på den moderne arkitekturs nyeste trend. Mange bruger også stålfacader i deres byggeri, og Profilmetal leverer naturligvis også alt, du skal bruge til dette.

Profilmetal er stedet at handle ståltagplader og andre typer stålprofiler til byggeri.