Familie

Som mange andre mennesker bruger du sandsynligvis størstedelen af dit liv på arbejde, studie, indkøb, tandlægebesøg og utallige andre nogenlunde kedelige pligter. Din fritid er dyrebar. Derfor er det vigtigt, at du bruger den på noget, som både er hyggeligt, og som samtidig tillader dig at lade op til tilværelsens mange gøremål. Vi giver dig fem bud på afslappende hobbyaktiviteter, heriblandt hvordan Maskefabrikken kan hjælpe dig i gang med at strikke.

Strikning eller hækling

At arbejde med garn kan virke beroligende på hele dit system. Hvad end du strikker eller hækler, får du muligheden for at arbejde med hænderne, lade tankerne flyde frit, se et fysisk resultat af dét, du laver og samtidig skabe alt fra tæpper til tøj og dekorationer. Før du går i gang er det selvsagt essentielt, at du får fat i noget garn. Har du allerede et par ruller? Udvid dit sortiment, shop videre hos Maskefabrikken, og find så dine pinde frem.

Læsning

Når du læser, får du muligheden for at glemme dine problemer og måske endda fordybe dig i en virkelighed langt fra din egen. Du får udvidet din horisont og kan tilmed let blive klogere på emner, som du indtil nu aldrig har kendt til. Derfor er læsning blandt de abolut bedste aktiviteter, som du kan give dig i kast med, når du gerne vil slappe af.

Maleri eller tegning

Maling og tegning er ligeledes udpræget afslappende hobbyer, som tillader dig at udtrykke dig selv og samtidig træne din observations- og koncentrationsevne. Der findes et væld af online kurser, videoer og guides, som kan hjælpe dig på vej til at finde din indre kunstner. Det er bare om at købe noget tegnegrej og komme i gang!

Havearbejde

Havearbejde kan sagtens være hårdt. Men der er nu engang også noget helt særligt ved at købe, plante og pusle om det grønne, indtil det begynder at gro. Undersøgelser viser dertil, at du markant kan minimere din risiko for stress, hvis du jævnligt stikker hænderne i mulden.

Meditation

Meditation har længe været kendt som et mere end effektivt redskab til dem af os, der gerne vil tømme hovedet, komme ned i gear og pleje vores mentale velvære. Meditation kræver dog også en smule øvelse, og derfor kan det være en god idé, at du lægger ud med nogle af de guidede (og gratis) meditationer, som du kan finde online.