Familie

Sol, sommer og lyse nætter rimer for mange på tid i haven sammen med venner og familie, til hyggelige stunder med lækker mad og sjove spil og samtaler. Hvis du derfor godt kunne tænke dig at skabe et lunt og indbydende uderum, som kan fyldes af de mennesker du holder af, så kunne det måske være at du bør læse med videre. For her kommer der nemlig tre konkrete tips, til dig der gerne vil i gang med projekt hyggeligt haverum.

Når I skal sidde godt

Havebænke er dejlige at have især om sommeren og sensommeren, hvor at mange af døgnets solrige og lune timer bruges udenfor i haven. Når du har en havebænk, eller udendørs møbler generelt er det mange gange også et godt udgangspunkt at skabe et sammenhængende uderum ud fra, på en rigtig nem måde. De helt hyggelige rum starter nemlig oftest ud fra det at sidde godt og rart sammen med dem man holder af.

Leg med lyset

Når det så bliver lidt mørkere senere hen på dagen, men aftenen kun lige er begyndt, er der rigtig mange mennesker der synes at lidt hyggeligt lys er med til at skabe den helt rigtige stemning. Med nogle få lyskæder, eller lanterner kan du komme rigtig langt. Disse findes i mange slags butikker både online og i butik, så søg lidt omkring, og så finder du helt sikkert en slags som er noget for dig.

Den flotte og farverige beplantning

Når I sidder i haven, er noget af det helt centrale, der skaber stemningen den natur I er omfavnet af. Smukke træer eller fine blomster og planter er det som skaber karakter i enhver have, og derfor er det vigtigt at der er tænkt over hvad og hvilke former for beplantning der bringes ind i indretningen af uderummet.