Familie

Efterårsferien er for mange slut, og nu går der igen en del tid, før man rigtigt kan holde fri. Men blot fordi der netop har været ferie, betyder det langt fra, at man har set og nået alt det man ville, da ferier også ofte er en tid med mange planer. Er du en af dem, som enten ikke fik holdt ferie, eller blot mangler lidt mere eventyr i kommende tid, så kom væk fra hverdagens stress og jag, og bliv i stedet i ét med naturen, når du tager vennerne under armen, og tager på tur i det blå i Vejle.

Afsæt en weekend, og oplev alt hvad der rører sig

Når i alligevel drager mod det Midtjyske, er det på forhånd en god idé at tjekke, om jeres planlagte tur, eventuelt kunne ramle sammen eller kombineres med andre begivenheder i Vejle. Dette er en oplagt mulighed for at se noget andet end ellers planlagt. Det foreslås, at i afsætter en weekend til det, hvor i kan sove i nogle af Vejles fornemmeste sheltere, for virkelig at komme tæt på både naturen men i den grad også hinanden.

Kom tæt på naturen

Efter en god nats søvn i en naturtro shelter, kan morgenen begynde med morgenmad tilberedt på et bålsted hørende til shelterpladsen og nydt ved dertilhørende borde- bænkesæt. Afhængigt af, hvor aktiv en tur i ønsker, er det værd at nævne Vejles mange flotte vandre- og cykelruter. Her har i mulighed for at komme steder, i ellers aldrig ville opleve, og gå sammen afsted, mens I nyder den smukke natur om jer. Hvis vind og vejr tillader det, kan i ligeledes tage på kanotur i Vejle Å. Udvalgte steder er det også muligt at fiske, så hvis i er lystfiskere, så tag grejet med, og få en dejlig rolig dag fuld af fiskeri og godt selskab.