Familie

Når vejret bliver varmere, er det tid til at begynde at tænke på sommertøj til piger. Men med så mange forskellige stilarter og tendenser at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har vi sammensat denne praktiske stilguide. Vi hjælper dig med at finde det perfekte sommertøj pige, lige fra smukke solkjoler til seje shorts og toppe. Så uanset om hun skal på stranden eller i parken, vil hun være sikker på at gøre et plask i sin nye sommergarderobe.

 

Sundresses er perfekte som sommertøj piger

En sundress er et must-have i enhver lille piges sommergarderobe. De er perfekte til varme dage udenfor, uanset om det er i parken eller på stranden. Og der er så mange forskellige stilarter at vælge imellem, at du helt sikkert kan finde en, som din lille pige vil elske. Desuden er sundresses nemme at tage på, og de ser altid søde ud. Win-win!

 

Sommertøj piger i form af shorts og toppe

En anden god mulighed til sommeren er shorts og toppe. Det er en god måde at lade din lille pige vise sin personlige stil frem på. Der er uendelige muligheder, når det kommer til at kombinere forskellige toppe med forskellige underdele. Og hvis du er på udkig efter noget lidt mere unikt, kan du altid prøve at blande og matche mønstre og prints. Bare sørg for, at det, hun vælger, er behageligt nok til at lege i. Det er jo trods alt det, sommeren handler om!

 

Badedragter i et stykke som sommertøj til piger

Selvfølgelig er ingen sommergarderobe komplet uden en sød badedragt. Badedragter i ét stykke er et godt valg for yngre piger, da de giver mere dækning end en todelt dragt. Desuden er de bedre til at holde sig på plads, når din lille pige løber rundt og leger. Men hvis din datter foretrækker en todelt dragt, er det også helt fint! Du skal bare sørge for, at den sidder godt, og at hun føler sig godt tilpas i den. Uanset hvilken stil du vælger, skal du bare sørge for, at hendes badedragt er UPF 50+, så hun kan nyde solen sikkert.Som du kan se, er der masser af gode muligheder, når det gælder sommertøj til piger. Husk blot at vælge tøj, der er komfortabelt og stilfuldt, så din lille pige kan nyde det varme vejr med stil!