Familie

Har du en svineproduktion, så ved du, hvor vigtigt det er, at produktionen af svinefoderet er i orden. Godt og kvalitetspræget svinefoder giver en god og stabil vækst til smågrisene og dermed glade grise.

Glade grisemaver giver for det meste et bedre udbytte, mindre sygdom og lavere dødelighed. Derfor er det altid vigtigt at vælge et kvalitetsfoder, hvor du kender råvarernes oprindelse, og kan stole på producenten.

CR Foderservice er en dansk producent af svinefoder med fokus på melfoder, der kan sikre din bestand god mave- og tarmsundhed – derfor en produktion af svinefoder man bør kigge nærmere på.

Kend råvarernes oprindelse til dit svinefoder

Som mange andre svineproducenter producerer du sikkert også dit eget korn på dine marker.

CR Foderservice kan levere dette korn direkte tilbage til dig, formalet og valset til melfoder, så du kan fodre dine svin med så meget korn fra egne marker, som muligt.

Dette giver dig sikkerhed i hvad dine svin spiser, og sikkerhed i at kvaliteten er så god, som du selv gør den. Det kan nærmest ikke blive bedre.

Produktionen af svinefoderet sker lokalt i Danmark og med kvalitet for øje

CR Foderservice startede deres virksomhed, med produktion af svinefoder, op tilbage i år 2013 med fokus på lokalt produceret svinefoder til de fynske svineproducenter.

De voksede hurtigt, og begyndte med levering til Jylland og sidenhen Sjælland og Lolland.

Nu leverer de hver uge svinefoder til hele Danmark. Og har tilfredse kunder i hele landet.

Deres anlæg er monteret med sojaolietanke, hvis du ønsker at tilføre ekstra energi til din bestilling, og dermed sikre at dine dyr får nok energi, og yder optimalt.

De formaler svinefoderet til dig fra 2 mm til 4,5 mm, alt efter hvad du og dine svin foretrækker.

De sørger for at kvaliteten af svinefoderet er i top med løbende sigteprøver og registrering af årets høst.

CR Foderservice går op i dig og deres produkt. De ønsker, at du og dine dyr er glade og yder på bedst mulig vis.

Få dit svinefoder produceret af CR Foderservice

Ønsker du at støtte produktion af svinefoder, der sker lokalt i Danmark, og samtidig lever op til selv de skrappeste krav dyrene stiller, så bør du vælge CR Foderservice.

De startede som sagt med kun at levere til fynske svineproducenter, men det er intet under, at svinebønder fra hele Danmark nu vælger deres foder til deres besætning.

Gør noget godt for dine grise og vælg CR Foderservice.