Familie

Der er mange elektrikere at vælge mellem – det gælder både i Midtjylland og det øvrige Danmark. Så hvordan finder du ud af, hvilken en, der er den rette for dig? Det vil vi her forsøge at hjælpe dig med.

Vælg en elektriker fra nærområdet

Vores første råd, når du skal vælge hvilken elektriker, du gerne vil benytte dig af, er, at vælge en fra dit lokalområde, hvis det er muligt. Er du eksempelvis fra Midtjylland, bør du vælge en elektriker herfra, som fx Midtjysk El Center, som har base i Ikast.

Når du vælger en elektriker, som bor tæt på dig, sparer du nemlig penge til kørsel. Stort set alle håndværkere, herunder naturligvis elektrikere, tager nemlig penge for transporten. Det betyder, at du skal betale for elektrikerens brændstof. Derudover begynder uret som regel også allerede at tikke, fra det sekund, elektrikeren sætter sig i sin bil, for at køre ud til dig.

Når du vælger en elektriker fra dit lokalområde sparer du derfor penge på kørselsudgifter.

Vælg en autoriseret el-installatør

VI anbefaler desuden, at du altid vælger en autoriseret el-installatør, når du skal bruge en elektriker. Det er nemlig din garanti for, at arbejdet bliver udført både korrekt, sikkert og lovligt. Det meste el-arbejde kræver nemlig autorisation, så derfor er det vigtigt, at den elektriker du vælger, har den nødvendige viden og uddannelse. Er du i tvivl, så spørg.

Spørg dit netværk

Når du skal finde en elektriker, eller en hvilken som helst anden håndværker, er det altid en rigtig god idé at spørge dit netværk, om de kender en, som de kan anbefale. Du kan fx spørge dine venner, familie, arbejdskollegaer, naboer eller andre, om de har positive erfaringer med en given elektriker.

Du bør også altid undersøge elektrikerens anmeldelser på nettet, for at se, hvilken erfaringer andre mennesker har med vedkommende.