Familie

Er du så heldig, at du snart drager på en fantastisk storbyferie – men står i det nøjagtig samme problem, som man altid gør før en ferie: Nemlig at skulle pakke kufferten – og gerne så man kan se smart ud på ferien?

Det kan være svært at pakke den helt perfekte kuffert. Bliv klogere på, hvordan en essentiel kuffert kan se ud.

Praktik fremfor alt

Praktik lyder måske ikke helt så fashion-agtigt, men det kan det altså sagtens være. På din storbyferie skal du garanteret gå en masse, og derfor er det vigtigt med et par gode sko at gå i, og der findes jo et hav af smarte kondisko til en hver smag. Det kunne være fra New Balance eller Nike.

Pak en praktisk taske, så du kan have både dankort, solbriller, håndsprit, vandflaske og så videre samlet i en taske. Det kunne fx være en taske fra Lala berlin, som både er smart og rummelig.

Pak tøj, du kan bruge på flere måder

Pak sikre, basale stykker tøj, som kan sammensættes på forskellige måder. Det kunne fx være et par klassiske jeans og din yndlings t-shirt, som om dagen kan sammensættes med en frakke over og om aftenen piftes op med en smuk blazer. Du kan altid pifte dit outfit op med smarte detaljer såsom et bælte, smykker eller et tørklæde.

Kjoler er også gode, da de kan styles på mange måder, og samtidigt er behagelige at have på. Om aftenen kan du let og elegant tage et par stiletter på og læbestift, og så er du klar på en god aften i den smukke by.

Vælg en jakke, som passer til vejret i storbyen. Det er træls at skulle på sightseeing, hvis du enten har det for varmt eller for koldt. Regner det meget, så husk at pakke regnjakken og måske en elegant paraply.