Familie

Stuen er det rum i huset, hvor der er mulighed for bedst afslapning. I stuen finder du sofaen, hvor du kan slappe af efter en lang dag på arbejdet. De fleste mennesker ønsker en stue fyldt med hygge og en dejlig atmosfære. Hvis du har en stue, hvor du ønsker at indrette den bedst muligt, og skabe en hyggelig stemning, så læs med her og få inspiration til, hvad du kan gøre for at opnå det.

Sofa og sofabord

I en stue finder du altid en sofa og et sofabord. Et sofabord er nødvendigt at have, fordi det giver dig mulighed for at kunne stille ting med mere. Du kan evt. finde en sofa og et sofabord som passer sammen i stilen eller i farvenuancerne. Det vil give din stue et mere sammenhængende look. Hvis du ikke ved, hvor du skal finde den perfekte sofa eller sofabord, så har du rig mulighed for at finde et hav af modeller online eller i fysiske butikker.

Ekstra hygge

Hvis du virkelig ønsker en stue, hvor du træder ind i husets mest hyggelige rum, så kan du evt. supplere med et stort tæppe til din stue. Det kan du ligge under sofaen og sofabordet, så det hele er samlet. Et tæppe vil give den ekstra komfort, og være med til at skabe den ekstra hygge i rummet.

Pynteting

Hvis du ønsker det sidste finish til din stue, så kan du finde pyntetingene frem, og dekorere stuen med det du elsker. Du kan stille små nips ting frem eller lysestager med stearinlys i. Stearinlysene vil især stå skinnende frem om aftenen, når mørket falder på og roen sænker sig. Det er bare med at udfolde din kreativitet og indrette din stue lige som du ønsker det, så skal du nok få den stue du drømmer om.