Familie

Står du i øjeblikket overfor en printer, som indikerer, at tiden er inde til at udskifte én eller flere printerpatroner?

gå til siden Pixojet.dk på din foretrukne mobile enhed eller PC.

Webshoppen Pixojet.dk ér en af landets førende leverandører af forsyningsstoffer til printere, og her kan du handle både som privatperson, erhvervsvirksomhed eller offentlig institution.

Vælg mellem kompatible eller originale blækpatroner og lasertonere

Hvad enten du er til originale eller kompatible blækpatroner og lasertonere, så har du hos Pixojet mulighed for at lægge den ønskede type af forsyningsstoffer til din printer i den online indkøbskurv; Pixojet forhandler nemlig både originale og kompatible printerpatroner til samtlige printermærker og printerseriemodeller på markedet.

Over 80% af kunderne vælger kompatible forbrugsstoffer til deres printere

Flere hundrede privat- og erhvervskunder lægger dagligt vejen forbi Pixojet.dk. Hvad fælles for over 80% af de handlende kunder, med behov for nye forsyningsstoffer til deres printere, er, at de vælger at afgive en bestilling på Pixojets egen importerede, kompatible printerpatroner eller tonere i stedet for originale blæk- og farvepatroner samt lasertonere.

Og med god grund.  

Alle Pixojets kompatible forbrugsstoffer er af markedets bedste kvalitet, hvorfor du med disse vil kunne få produceret print, som minder om de print, originale printerpatroner vil kunne producere, til forveksling.

Grundet en kæmpe efterspørgsel lagerfører Pixojet som udgangspunkt alle sine kompatible patroner og tonere, hvorfor du ydermere vil kunne få disse forsyningsstoffer leveret allerede dagen efter ordreafgivelsen.

Andre benævnelsesværdige fordele ved Pixojets kompatible blækpatroner og tonere er, at Pixojet yder prisgaranti på denne type af forbrugsstoffer, hvorfor du altså garanteres kompatibelt blæk til Danmarks absolut laveste priser.

Trods lave priser fås Pixojets kompatible printerpatroner alle med ekstra store blækindhold i patronhylstrene, så du med de kompatible patroner vil kunne reducere dine printomkostninger markant.
– Du får desuden også hele 5 års reklamationsret på alt kompatibelt blæk og toner hos den pågældende webshop.

Vil du, ligesom et utal af Pixojets nuværende kunder, fremadrettet vil undgå at betale mere end højest nødvendigt for din printers driftsomkostninger uden at gå på kompromis med udskriftskvaliteten, så giv Pixojet.dk et go!

Meget mere end bare blækpatroner og tonere…

Skulle du, foruden nye printerpatroner til din printer, have andre købsbehov, så er der stor sandsynlighed for, at Pixojet vil kunne komme dig til undsætning, hvad angår et par af disse også; den pågældende forhandler tilbyder også et kæmpe udvalg af kontorartikler og -udstyr, elektroniktilbehør til mobil, pc og tablet, populært legetøj til børn, finurlige gadgets og mange andre produkter.