Familie

Det er vigtigt, at vi passer på os selv og vores kære. Når man oplever ændringer i kroppen eller begynder at få det dårligt, skal man holde øje med tegnene. Hvis det bliver værre, er det en god idé at opsøge en læge, som kan fortælle en, hvad der skyldes ubehaget. Det er både rart for en selv, men også dejligt for ens nærmeste, så man ikke går og bekymrer sig for meget. Noget af det, som der kan give ubehag, er, hvis man har et for højt blodtryk.

Hold øje med dit blodtryk

Det er vigtigt, at man holder øje med sit blodtryk, og det er meget simpelt at gøre. Der findes et stort udvalg af blodtryksmålere, som kan tjekke om ens blodtryk er for lavt, højt eller helt normalt. Det er en god idé at gøre en gang imellem, så er man sikker på, at alt er, som det skal være med blodtrykket. Der findes forskellige slags blodtryksmålere, som er i forskellige prisleje. Når man måler blodtrykket, er det vigtigt, at man er afslappet, så man har det naturlige blodtryk. Blodtryksmåler kan nemt købes på et apotek eller online.

God idé med en blodtryksmåler

Hvis man har et for højt blodtryk, er det forskelligt, om man oplever gener. Nogle gør ikke, mens andre oplever både svimmelhed og hovedpine. Men det er vigtigt, at man lytter på ens krop, da en hurtigere behandling kan være med til at forhindre senere sygdomme. Derfor er det altid en god idé at have en blodtryksmåler, så man kan holde øje med det. Hvis du allerede har enten for lavt eller højt blodtryk, er det også en fordel at have en blodtryksmåler hjemme i huset, så man kan følge ens blodtryk og holde øje med, om man skal kontakte ens læge efterfølgende.