Familie

Uanset om du er en nybegynder, en passioneret cyklist eller bare søger at forbedre din cykeloplevelse, så giver nyt cykeludstyr dig mulighed for at udforske din passion. At være på udkig efter nyt cykeludstyr handler om mere end blot at finde en erstatning. Det er din chance for at forbedre og forfine din cykeloplevelse – uanset om det er en aerodynamisk cykelhjelm, komfortabel cykeltrøje eller en avanceret cykelcomputer fra bontrager.

Gode tips, når du vælger udstyr

Når du søger nyt udstyr, bør du ikke lade prisen være din eneste vejledning. Kvalitet er nemlig også vigtig, og kvalitet og pris hænger ikke altid sammen. Ved at købe udstyr af høj kvalitet, vil de i højere grad holder til de udfordringer, du vil møde under cykelturen – uanset om det er slidstærke dæk, holdbare bremser eller en sadel. Netop bontrager cykeludstyr tilbyder et bredt udvalg.

Forskelligt udstyr

Cykelcomputer

En cykelcomputer fungerer som et navigationsværktøj, når du bevæger dig ud på stier og gader. Den tracker dine ture, måler hastighed og afstande, og giver dig vigtige data for at forbedre din præstation. Med hver pedaltræd kan du føle dig, og herigennem fokuserer på din personlige vækst og en dybere forståelse af din præsentation.

Cykelhjelm

En cykelhjelm er ikke blot et overflødigt tilbehør, idet det giver dig sikkerhed og beskyttelse. Med den på hovedet, kan du føle dig mere sikker. Der fås mange forskellige former fra bontrager. Et godt tip er, at du aldrig går på kompromis med sikkerheden.

Cykelsko

De rigtige cykelsko forbedrer din cykelture og giver dig et godt fodfæste på alle terræner. Her er særligt pasformen vigtig, så de hverken er for løse eller klemmer.

Cykellygter

Når mørket falder på, bliver dine cykellygter aktuelle, da dig lyser dig og vejen op, som du kører på. De gør dig synlige for andre trafikanter og giver sikkerhed, når du bevæger dig ud i mørket.