Medbring hele dit bibliotek med en e bogslæser fra ebookreader

Er et af dine nytårsforsætter at læse mere? Så har du måske overvejet at anskaffe dig en e-bogslæser. Der er nemlig utallige fordele forbundet med en sådan, bl.a. kan du tage alle dine bøger med dig, uanset hvor du er i verden.

eBookReader tilbyder alle de populære e-bogslæsere på markedet, og i artiklen her kan du blive klogere på deres sortiment.

Hvad er en e-bogslæser?

En e-bogslæser ligner en tablet, men i stedet for at surfe på nettet, spille spil og streame serier er en e-bogslæser specielt designet til at læse bøger på. Når du læser på den, vil du få en oplevelse af at se på en rigtig bog.

Med en e-bogslæser har du alle dine bøger samlet på ét sted. Den kan rumme tusindvis af bøger, og du løber aldrig tør for læsestof. Takket være dens lette vægt og elegante design kan du medbringe den overalt, f.eks. på ferien, togturen og i skolen, og stadig have masser af plads i tasken. Du slipper således for at slæbe rundt på tunge bøger, og bl.a. af den grund har e-bogslæsere fået en fast plads i hjertet hos rigtig mange bogelskere.

eBookReader fører alle de populære e-bogslæsere

Hos eBookReader finder du et stort udvalg af e-bogslæsere, bl.a. hele Amazon Kindle serien. Siden den første Kindle så dagens lys i 2007, er der blevet føjet en lang række modeller til, bl.a. Kindle Paperwhite, som er en af de absolut mest populære e-bogslæsere på markedet. Basismodellen har en hukommelse på 8GB, imens Signature modellen kan lagre hele 32GB. Du kan således begrave næsen i romaner og faglitteratur i årevis uden nogensinde at løbe tør.

Ønsker du et godt alternativ til Kindle, bør du overveje en Kobo e-bogslæser. Her er kvaliteten stort set den samme, men du får en betydelig fordel med funktionen Comfort Light. Det består i baggrundsbelysning, hvor du kan regulere farvetonen fra et blåligt lys om dagen for bedst klarhed til et rødligt lys om aftenen for bedre søvn.

Udover Kindle og Kobo finder du hos eBookReader Onyx e-bogslæsere. Her får du ekstra store skærme, hvor både tekst og billede står knivskarpt. Derudover kan du også justere baggrundsbelysningen alt efter, om du læser i dag- eller aftentimerne. Du får desuden ingen genskin fra skærmen, hvilket gør den velegnet til læsning i sollys.

Køb din nye e-bogslæser hos eBookReader.dk og nyd god læsning, hvorend du befinder dig.