Familie

Der findes et hav af muligheder, når du skal vælge mellem de mange forskellige typer af bukser og jeans til mænd. Bukserne er altafgørende for, hvilket udtryk dit look ender med, og derfor er det vigtigt at vælge de rigtige til dit outfit. Herunder guider vi dig på vej til at vælge de perfekte bukser!

De behagelige bukser

Vægter du bevægelighed og behagelighed højt, når du skal vælge bukser, så er sweatpants lige noget for dig! Sweatpants er blevet mere og mere moderne til hverdagsbrug, da det giver et afslappet og oversize look. Ønsker du ikke et alt for sløset udtryk, så kan du sammensætte bukserne med en lidt mere tætsiddende trøje for eksempel en t-shirt.

De lidt finere jeans

Er du mere til den tætsiddende buks, som giver et lidt finere udtryk end loose- og regular fit? Så skal valget falde på slim jeans, som er jeans, der sidder tæt uden at sidde for stramt. Der er nemlig mere plads ved anklen end ved skinny jeans. For eksempel laver brax jeans nogle rigtig populære bukser i modellen slim fit!

Det afslappede look

Leder du efter et par jeans, som oser af en afslappet og skater stil, så skal du vælge jeans i loose fit. Her får du nemlig et par løse jeans, som ikke sidder tæt og er løs over hele benet. Fordelen ved disse er den store bevægelighed!

Det stilrene og moderne look

Chinos er efterhånden at finde i alle klædeskabe, hvilket vi godt forstår! Chinos er som regel lavet af bomuld, hvilket gør dem meget behagelige. De findes også i alverdens farver, og passer generelt til alle outfits. Bukserne er nemlig perfekt løse og afslappende, men stadig mere stilrene end mange andre jeans og bukser. De er ikke lige så fine som habitbukser, så ønsker du en god blanding, skal du vælge Chinos!