Familie

Find den rette kørestol

Bevægelsesfrihed og komfort er af stor betydning for livskvaliteten, og når vi bliver ældre, bliver vores behov for at kunne bevæge os rundt på en behagelig måde, endnu større.
Hos Seniorsalg.dk, – som er en danskejet webshop, finder du et bredt udvalg af kørestole, der opfylder behovet for mobilitet og komfort, uanset om du er senior og gangbesværet, helt eller delvist lammet, eller har andre handicaps der involverer balance og sikker mobilitet.
Seniorsalg.dk sælger kvalitetskørestole til meget skarpe priser og i mange forskellige udgaver og modeller: Her vil du altså finde et stort udvalg, som dækker bredt.

Sortimentet af kørestole er omhyggeligt udvalgt for at sikre produkter, der passer til kørestolsbrugeres specifikke krav og præferencer. Det gælder særligt med hensyn til komfort, ergonomi, funktionalitet og holdbarhed.

Du kan finde kørestole til hverdagsbrug hvor komforten skal være i top, letvægtsmodeller til at løfte i bilen, hvor det er vægten og størrelsen der er vigtig, eller til lejlighedsvis brug hvor prisen er mere afgørende.

Sortimentet omfatter også hjælpemidler til både indendørs og udendørs brug. Hos Seniorsalg.dk er det nemt og trygt at handle til eller for andre, hvis du har familie eller venner, der vil have gavn af vores produkter.

Udforsk det omfattende udvalg af kvalitetskørestole og find den perfekte løsning til dine behov.

Tilbehør til kørestole

Selvfølgelig skal der også det rigtige tilbehør med til kørestolen.

Her på siden finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder puder, tasker, tæpper, regnslag og ramper. Det er hjælpemidler, der sikrer både komfort, god ergonomi og bevægelighed.

Uanset om du har brug for en ekstra komfortabel pude, en praktisk taske til at opbevare tingene i, forhøjer-håndtag til hjælperen eller et pålideligt regnslag, så finder du et omfattende udvalg her på siden.

Sortiment inkluderer:

  • Puder
  • Specialdesignede tasker
  • Tæpper til ekstra varme og komfort
  • Regnslag for at beskytte mod dårligt vejr
  • Ramper til at lette adgangen for kørestole

Hos SeniorSalg.dk fokuseres der på at tilbyde konkurrencedygtige priser på såvel en ny kørestol som på tilbehør til kørestole. Dermed er du sikker på, at du får den bedste værdi for dine penge, samtidig med at du er garanteret en høj kvalitet og pålidelighed.

Udforsk udvalget af kørestole samt tilbehør til kørestole i dag og find de produkter, der passer bedst til netop dine behov og præferencer, eller kontakt kundeservice, hvor en medarbejder er klar til at vejlede dig med produkterne.