Familie

Du har sikkert set diverse diy-videoer på nettet, og ofte tænkt, at du også selv havde lyst til at give dig i kast med de smarte projekter! Hvis du heller aldrig er kommet i gang, er det nu, du skal gribe bolden og give dig i kast med nogle af de gør-det-selv-projekter, du har drømt om!

Så læs med her for fifs til, hvorledes du gør alvor af dine projekter.

Har du husket det hele?

Sværhedsgraden af et diy-projekt ender ofte med at afhænge af mængden af værktøj. Er du helt ny til diy-verden og måske ikke helt sikker på, hvor dygtig du egentlig er med dine hænder, og hvor god en tålmodighed du har, så anbefales det, at du starter ud med projekter, der ikke kræver andet værktøj end fx en hammer eller en boremaskine. De kan som regel også klare det meste, du ikke selv kan slå eller skrue i!

Diy-projekter må ofte også gerne være lavet af materiale, du allerede har i hjemmet, såsom gamle skoæsker, plastikbakker eller køkkenruller. Derfor bør du ikke investere i en masse dyre materialer, når du skal lave dit allerførste projekt.

Diy til hjemmet

Har du gemt nogle af de videoer, du før har set, kan du tage udgangspunkt i dem, når du skal kaste dig over dine første gør-det-selv-projekter. Sørg for at gå videoen grundigt igennem, inden du selv går i gang. Tjek om videoen udførligt får vist alle trin, og om resultatet virker realistisk. Tjek evt. kommentarsporet for at se, om andre mislykkes med projektet.

Modsat står du måske og mangler en pyntegenstand, der kan holde dine makeupbørster, dine bøger eller noget helt tredje. Du kan enten gå i tænkeboks og forsøge selv at hitte på noget, der kan bruges eller søge efter dit emne på YouTube.

God fornøjelse!