Familie

Jysk Tagkompagni er et professionelt tagfirma, der har mere en 30 års samlet erfaring inden for tagarbejde. De går meget højt op i kvalitet. Alle deres håndværkere er fagudlærte og får løbende kurser, så de altid er opdaterede på nye produkter. De benytter sig desuden kun af kvalitetsmaterialer, som de har mange års erfaring med, så du altid får det bedst mulige resultat.

Jysk Tagkompagni sætter en stor ære i at overholde aftaler, så dit tag bliver færdigt efter aftalen. Derudover får du også en fast pris fra begyndelsen, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser i forløbet.

Jysk Tagkompagni tilbyder et gratiskonsulentbesøg, også kaldet et gratis tagtjek, så du kan få undersøgt dit tag helt uden omkostninger. Dit tag bliver gennemgået i sømmene, og du får så et professionelt bud på, om der skal et nyt tag til eller om der blot skal nogle reparationer til. Her medbringer de desuden prøver af de forskellige tagtyper, så du kan se de forskellige muligheder og har det bedste grundlag for at tage det rette valg.

Jysk Tagkompagni er blevet kåret som Årets Tagdækker 2020 af Anmeld-Håndværker. De har en masse tilfredse kunder, som bl.a. anbefaler Jysk Tagkompagni på grund af hurtigt og professionelt arbejde, billige tagtilbud, overholdte aftaler og god kommunikation. Jysk Tagkompagni får således kundernes varmeste anbefalinger til alt slags tagarbejde, men specifikt til lægning af nyt tag.