Familie

Egetræsmøbler er ved at finde sin vej tilbage i den populistiske indretning, og det er der rigtig god grund til! For ikke alene er egetræ en smuk og tidløs træsort, den er også ekstremt holdbar, og de gamle egetræsmøbler står derfor i dag stadig lige så skarpt, som de gjorde, da de blev produceret flere år tilbage.

Tidløs og praktisk

Dette er en af de væsentligste grunde til at vælge egetræsgulv; du får et smukt, naturskønt gulv, der kan holde til det meste. What is not to like med Egetræsgulve du får glæde af i mange år.

Forskellige typer af egetræsgulv

Der er forskellige typer af egetræsgulv, som du kan vælge imellem, når du skal designe dit hus’ underflade. Her er fire af de smukkeste og mest gængse:

  • Parketgulvet er nok det mest klassiske valg, og det er i sandhed en sikker vinder! Her får du de lige linjer med et gulv, der også er nemt at få til at falde i hak og ligge pænt. Her kommer åretegninger, træets spil og farvenuancer virkelig til sit sande udtryk.

  • Wideplank gulvet bibeholder de samme lige linjer, som parketgulvet, men har ikke samme plankeskift og plankerne er en del bredere.

  • Ak ja, vi har vel alle drømt om et autentisk stavparket gulv på et eller andet tidspunkt i vores liv. Tja, slut med at drømme, i gang med at bygge! Vælg dette smukke, unikke gulv, der bliver lagt i et nærmest flettet mønster, som bringer et spændende spil ind i indretningen.

  • Flex parquet er også kendt som højkantsparket. Flotte, massive, slanke egetræsstave, som ligger mellem hinanden i slanke linjer og giver et levende farvespil til ethvert rum. Dette gulv er særdeles holdbart, og er derfor meget praktisk til dig, som f.eks. er på udkig efter et nyt gulv til arbejdspladsen, hvor der er større belastning.