Familie

At trække vejret er en helt naturlig ting, som vi alle gør ubevidst hver evig eneste dag. En sjov ting ved dette er dog, at det øjeblik nogle italesætter vejrtrækning, bliver vi uhyre bevidste om, hvordan vores vejrtrækning er og lyder. Det kan næsten være svært at vende tilbage til normalen igen, før vi glemmer at vi har snakket om det. Ønsker du bedre kontrol over din vejrtrækning, bør du overveje at melde dig til et åndedrætskursus.

Behersk din vejrtrækning i pressede situationer

Begrebet kan måske lyde lidt mærkeligt, også fordi at trække vejret er en helt almindelig mekanisme vi alle besidder, men der er specifikke situationer, hvor et åndedrætskursus kan være meget gavnligt for dig. Vi kender alle, at når vi bliver pressede i en situation, det kan blot være at vi skal tale foran flere mennesker, at vores åndedræt bliver hurtigere og uregelmæssigt. Med et åndedrætskursus vil du lære at kontrollere disse situationer, så du ikke blive slået ud af en uregelmæssig vejrtrækning, men i stedet kan være i situationen, uden at det bliver ubehageligt.

Et værktøj når du er stresset

Udover at fungere supergodt i sådanne sammenhænge, kan et åndedrætskursus også hjælpe dig med at slappe af. Vi kender alle at en uge kan blive presset, hvis vi har mange ting at se til, hvoraf det af og til kan være uhyre behjælpeligt blot at sætte sig ned, og tage nogle dybe vejrtrækninger. Et åndedrætskursus hjælper dig her til at tømme sindet, og i stedet blot fokusere på din vejrtrækning, så denne bliver dyb og beroligende. Du vil herefter føle en enorm lettelse i kroppen, selvom det ikke er noget, som man umiddelbart vil forbinde med en kur for stress. Vi har alle brug for bare at sidde og lytte til os selv, fri fra distraktioner fra omverdenen, hvad end det er larmende biler eller en vibrerende telefon.