Familie

December er en fantastisk måned. Ofte falder sneen udenfor, og der mørkt og koldt. Mange løber rundt og køber julegaver i et væk, men så snart at julefreden er ovre, kommer nytårsfesten. Årets sidste og fedeste fest skal holdes. Vi går snart ind i 2023, og det kræver selvfølgelig, at du skal holde en fed fest! Du kan læse med her, hvor du får nogle tips til hvordan du holder en fed nytårsaften. 

Find den perfekte menu

Der skal selvfølgelig være noget utroligt lækkert mad. Det kan derfor være en god idé, at du allerede nu planlægger, hvad I skal have at spise. Hvis I køber mad udefra, så er det med at finde et lækkert sted og få bestilt, inden der er udsolgt. Hvis du selv laver maden, er det med at finde nogle gode opskrifter og få menuen planlagt. Du kan med fordel undersøge på YouTube eller Pinterest, hvor du kan finde mange gode bud.

Den bedste drikkelse 

Til den lækre nytårsmenu hører selvfølgelig god drikkelse. Herunder må nævnes lækker vin, spiritus, øl og non-alkoholiske drikke. Særligt spiritus skal der købes meget ind af, hvis din fest skal holdes uden børn. Der bruges forskellige slags spiritus til mange lækre drinks, hvor der blandt andet kan nævnes Gin & Tonic, Gin Hass, Cosmopolitan, Screwdriver, Filur, Sex on the Beach og så videre. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Pynten må du ikke glemme 

Det er også vigtigt med flot pynt til en nytårsfest. Det kan være særligt flot, hvis du vælger et tema, som endda kan passe til maden og drikkelsen. Du kan købe meget forskelligt pynt både online eller i mange butikker. Sørg for at både bordet er dækket flot, dugen skal lægges på og der kan hænges flot pynt i loftet også. Det giver lidt ekstra touch til en nytårsfest.