Familie

Skal der gøres noget ved bybilledet, i form af enten renovation af gamle bygninger eller nybyg, så bør du vælge en entreprenør, der har styr på sagerne. Hansen & Larsen har stor erfaring inden for byfornyelse og kan derfor let tage sig af ombygning af erhvervsbygninger, facadeændringer og andet, der har brug for et løft.

Hansen & Larsen laver pålideligt ombygning af erhvervsbygninger

Ved ombygning af erhvervsbygninger kan Hansen & Larsen levere et resultat, som du uden tvivl vil blive glad for. De har i mange år arbejdet med ombygning af erhvervsbygninger, og de sørger altid for at følge dine ønsker og behov. Derfor er de også i dialog med dig under hele projektet, så du kan være sikker på, at der ikke bliver taget nogen beslutninger, hvor du ikke selv har været med inde over. Det sikrer, at du vil få et resultat, som du kan være godt tilfreds med. Ombygning af erhvervsbygninger kommer til at passe ind med resten af byggeriet, så det ser helt naturligt ud. Det er nemlig vigtigt for dem at skabe de nye optimale rammer, der både passer byggeriet og dig. Ombygning af erhvervsbygninger kan være kontorer, caféer og andre virksomheder, der har behov for nye lokaler eller andet. På www.hansenlarsen.dk kan du finde alle de kontaktoplysninger, du skal bruge for at få dig en snak om ombygning af erhvervsbygninger.

De klarer al byfornyelse – nybyg, renovering og vedligeholdelse

Hansen & Larsen står også for byfornyelse, som de også har arbejdet meget med. Byfornyelse omhandler både nye byggeopgaver, renovering og vedligeholdelse. Har I brug for en forandring i bybilledet, eller skal virksomhedens front være pænere og mere indbydende? Alt dette kan de tage sig af, og gør desuden et rigtig flot arbejde. De opgaver, som byfornyelse omfatter, er typisk butikker, butikscentre og samlede byfornyelsesprojekter. Selvfølgelig har det også noget at gøre med facaderenovering med specialdesign, totalrenovering af butikker o.l. samt tilbageførelse til oprindelige facadedesign. Der kan gøres utroligt mange spændende ting med byfornyelse, som kan gøre enhver by mere indbydende. Hansen & Larsen påtager sig byfornyelsesopgaver i Skjern, Ringkøbing og Tarm og kan love utroligt effektive fornyelser, der tager hensyn. Har I brug for handicap- eller ældreboliger? Måske er et kulturcenter lige det, I står og mangler? De kan altid påtage sig en opgave, uanset hvor stor eller lille den er. Tag kontakt til dem på www.hansenlarsen.dk.

Siden 1968 har Hansen & Larsen påtaget sig store som små byggeopgaver for private og erhverv, der altid klares i høj kvalitet. De får altid løst opgaven, så den passer dine behov.