Familie

Står du og dit firma overfor et større byggeprojekt, vil der uden tvivl være en masse maskiner, som I kommer til at mangle. Når der bygges i store skalaer, kræves der ofte et bredt udvalg af maskiner, som det gængse firma ikke altid besidder. Et sted, hvor I har mulighed for at leje dette, er ved brunsgaard, som er materieludlejer. Brunsgaard består af et stort og kompetent team, som står klar til at vejlede og rådgive jer i det kommende projekt, samtidig med at der vil være maskiner at leje.

Få professionel rådgivning og sparring

Du og dit firma er nemlig uden tvivl ude efter det absolut bedste resultat, hvilket brunsgaard kan hjælpe jer til at arbejde hen imod. Teamet består blandt andet af ingeniører og konstruktører, hvilket betyder, at brunsgaard besidder stor viden inden for byggeverdenen. Dette indebærer, at de kan være behjælpelige med at foretage beregninger for projektet. Ligeledes vil teamet i brunsgaard kunne udarbejde tegninger over bygningerne, og på den måde vejlede og rådgive jer bedst muligt i jeres proces. Der er altså sparring at hente, hvilket tit er en god idé, når man står med så store byggeprojekter.

En landsdækkende service med udlejning af maskiner

Udover at bidrage med faglig sparring og vejledning, kan brunsgaard hjælpe jer med leje af teleskoplæssere, lifte og skurmaterialer. Dette er værktøjer, som er gode at have, når I skal bygge. Derudover vil brunsgaard også hjælpe jer med at montere stilladser. Har I dem ikke i forvejen, eller kan I ikke skaffe dem, kan I ligeledes leje dem gennem brunsgaard. Det er et landsdækkende firma, hvoraf I ikke skal være nervøse for ikke at kunne benytte jer af denne hjælp. Maskinerne bliver leveret af brunsgaard selv, og dette bliver gjort i hele landet. Det er altså en nem og offektiv løsning, når I skal i gang med jeres næste byggeprojekt.