Familie

Er du så heldig at have fast ejendom og have kvadratmeter nok til at være lidt kreativ med de rum, du har? I sådan en situation skulle du måske overveje at afsætte det ekstra gæsteværelse til noget fedt, fx en bar. Det kan i hvert fald give mening, hvis du ofte har gæster forbi og ønsker at have et rum, der er møntet på at holde fest i. Vil du lave en lille bar hjemme, skal du have de rette barmøbler.

Simpel indretning af hjemmebar

Hvad skal du så bruge af barmøbler? Det behøver ikke være så omfattende, når du bare køber til dit eget hjem – nogle barstole, et barskab samt lydanlæg og dæmpbar LED-belysning kan gøre tricket. Mere avanceret bliver det selvfølgelig, når du ønsker at møblere en decideret bar, der ikke er del af hjemmet, men som folk tropper op hos efter fyraften for at hygge sig med en smule øl og en cigaret.

Skræddersyet barindretning

Her skal du på jagt efter en skræddersyet løsning, hvilket du finde på flere websider. Du kan lige så godt tage fat i et firma inden for interiør, når du ønsker at sørge for, at din kommercielle bar ikke vil savne noget ift. udstyr. Søger du barmøbler – se her! En bar kan have mange forskellige udtryk. Dens bardisk kan være polstret, være beklædt med marmor eller lakeret træ. Så mulighederne er mange.

Tænk på interiøret

Hvad end du drømmer om at lave en bar i hjemmet, hvor du skænker gratis ud af sprut til dine gæster, eller du ønsker at tjene penge på at have en rigtig bar kørende, skal du tænke på interiøret. For selvom de fleste bliver tilfredse, så snart de får lidt alkohol indenbords og kommer i godt humør, vil folk bl.a. tænke over stemningen i baren, når de tager stilling til, hvor de ønsker at bruge aftenen.