Familie

Du kan med en firmafrokost sige farvel til kedelige rugbrødsmadder, der har ligget i madkassen dagen lang. I stedet kan du se frem til en både indbydende og varieret frokostmenu, hvor alle på arbejdspladsen både får god, sund og nærende frokost, der samtidigt forkæler smagsløgene.

Hvis du også gerne vil spare besværet med madpakken og sikre dine ansatte en lækker frokost, så kan du overveje en frokostordning med firmafrokost hos Frokost+. De leverer frokosten ud til arbejdspladser i Aarhus og omegn.

Derfor er det vigtigt med en god frokost

Du kender det sikkert selv: Når klokken nærmer sig frokosttid, vil maven begynde at rumle, og energien er ikke, hvad den var først på formiddagen. Derfor skal der også god og nærende frokost til, hvis dine ansatte skal holde kadencen og fortsætte arbejdet efter frokosttid.

Hvis ikke dine medarbejdere eller kollegaer får frokost, kan det resultere i, at arbejdsindsatsen forringes betydeligt. Samtidigt vil sultne ansatte også have mindre overskud og en kortere lunte, når det kommer til at sikre det gode samarbejde.

Derfor er det afgørende med en firmafrokost, hvis du vil sikre de bedste betingelser på arbejdspladsen.

Glem madpakken – vælg en firmafrokost

For medarbejdere er madpakken sjældent det mest indbydende. Det kræver nemlig både tid og overskud, hvis der skal laves en god madpakke, der både holder sig frisk, men også indeholder de rigtige, sunde og nærende ting.

Alternativet er ofte at hente frokost udefra, men det tager både tid og energi inden frokosten, mens der også skal sendes en stafet ud for at afhente maden.

Hos Frokost+ får du en velsmagende firmafrokost leveret direkte til arbejdspladsen. Når du vælger en firmafrokost, kan du forvente, at frokosten bliver leveret mellem 10.00 og 11.45, hvis du ikke laver andre aftaler.

Gør firmafrokosten til dagens højdepunkt

Hos Frokost+ er det målet at gøre frokosten til dagens højdepunkt. De ønsker, at firmafrokosten skal være en nydelsesfuld pause, hvor der bliver tanket op på både energi og overskud, før dagens arbejdsopgaver igen går i gang. Derfor laver de også lækre og skræddersyede menuer til dig og din ansatte, så I kan gå fra frokostbordet med fornyet energi.

Vælger du en firmafrokost fra Frokost+, kan du se frem til god frokost leveret til tiden. De leverer deres frokostordninger i Aarhus og omegn, og de er altid villige til at tilpasse både menu og leveringstidspunkt i forhold til netop din arbejdsplads.