Familie

Arbejder du et sted, hvor der er meget vasketøj dagligt, er det vigtigt at have en god industrivask. Men hvad skal den egentlig kunne, og hvor finder du den rigtige? Der findes mange forskellige vaskemaskiner, og måske ved du ikke helt, hvor du skal finde den helt rigtige.

Det kan du finde gode råd til her:

Industrivask af god kvalitet

Når man skal vaske tøj og tekstiler inden for industrien, er det yderst vigtigt, at maskinen kan holde til mange kilo tøj, og at det selvfølgelig bliver ordentligt rent. Derfor er det smart at købe en industrivask. Alt efter hvilket behov du har til, hvad din industrivask skal kunne, kan du finde vaskemaskiner med forskellig kapacitet. Du kan derfor finde maskiner med kapaciteter på alt i mellem 5-10 kilo og 26-125 kg. Ved at kunne vaske store mængder af tøj, sparer man desuden også tid, da der ikke skal vaskes af flere omgange.

Ved at benytte en industrivask sikrer man, at tøjet bliver helt rent og bakteriefrit, da de er specialiseret til store mængder af tøj. Du kan desuden også få tørretumblere med forskellige kapaciteter, så den passer til vaskemaskinen.

Et fornuftigt økonomisk valg

Ud over at de store mængder af tøj bliver helt rent, findes der også en række andre fordele ved at købe en industrivask, frem for at bruge en almindelig vaskemaskine til erhvervsbrug. En almindelig vaskemaskine er nemlig ikke designet til at vaske i adskillige timer ad gangen. Derfor risikerer man at den enten går i stykker, eller at den ikke fungerer optimalt.

Ved at benytte en industrivask, sikrer man at den kan holde til det hele, og den er tilmed mere bæredygtig end en almindelig vaskemaskine, da den bruger mindre vand og strøm. På den måde sparer du altså også penge, på samme tid med at vasken er hurtigere og mere effektiv.