Familie

Scrouples Jewellery er det perfekte sted at finde fantastiske, enkle og elegante smykker, som ikke koster dyrt. Uanset om du er på udkig efter en særlig gave til en elsket eller en lille gave til dig selv, så har Scrouples noget for enhver smag. Med materialer og håndværk af høj kvalitet er Scrouples-smykker en fremragende gave til alle på din liste. Uanset om du shopper til en fødselsdag, et jubilæum, en ferie eller bare fordi, at brandet har det perfekte smykke til at vise din påskønnelse. Tag et kig på Guldsmed-smeds.dk’s udvalg af Scrouples smykker i dag og find den perfekte gave til den specielle person i dit liv!

 

Scrouples Jewellery – et succesfuldt familieforetagende

Scrouples Jewellery er et familieforetagende, der har fremstillet smukke, unikke smykker i mere end 30 år. Stifter Esther Møller og hendes søn Claus Møller er de drivende kræfter bag virksomheden, som har base i Danmark. Scrouples Jewellery-brandet er bygget på kvalitet, håndværk og sans for detaljerne. Alle deres smykker er designet med elegance for øje, og de bruger kun de fineste materialer til at skabe deres smykker. Hvis du er på udkig efter noget særligt og unikt stilfuldt, er Scrouples Jewellery det perfekte sted at starte din søgen. Med et bredt udvalg af armbånd, ringe, vedhæng og halskæder at vælge imellem, er du er du sikker på at finde det perfekte smykke, der passer til din smag. Scrouples Jewellery er det perfekte valg for alle, der ønsker at tilføje et strejf af klasse og elegance til deres look.

 

Hvorfor vælge Kleopatra smykkerne fra Scrouples?

Når det kommer til elegance og raffinement, er der ingen, der er helt som Kleopatra. Det samme kan man sige om Scrouples’ Kleopatra-smykkeserie. Denne smykkeserie, der er opkaldt efter den berømte dronning fra det gamle Egypten, indfanger hendes kongelige ånd med sine alsidige designs og fantastiske udgaver. Uanset om du er på udkig efter ringe, ørestikker eller vedhæng, har Kleopatra-serien noget for enhver smag. Og det bedste af det hele er, at hvert enkelt smykke fås i forskellige prisklasser, så det passer til ethvert budget. Så kanalisér din indre royalty og forkæl dig selv med nogle smukke Kleopatra-smykker i dag! Vælg mellem rød- og hvidguld og brillanter i forskellige størrelse.