Familie

BIOBAG ZENZO er et datterselskab til BioBag Koncernen, og de er dermed en del af en virksomhed, der blandt andet producerer komposterbare og biologisk nedbrydelige produkter, som hjælper dig og dine kunder med at omgås jeres affald bedst muligt. De leverer blandt andet et udvalg af miljøprodukter til landbrug, institutioner og detailhandlen.

Bio affaldsposer fra BIOBAG ZENZO er fuldt nedbrydelige

Udvalget af bionedbrydelige affaldsposer, du finder hos BIOBAG ZENZO, er til dig, der mangler smartere måder at omgås fødevarer eller organisk affald på. De mange bio affaldsposer fås derfor også i forskellige størrelser, der dækker alt mellem 6, 20 og 35 liter. Bio affaldsposer på 20 liter er eksempelvis perfekte til dig, der mangler certificeret komposterbare affaldsposer til dit organiske affald. Uanset om du vælger bio affaldsposer på 20, 30 eller 35 liter, kan du vide dig sikker på, at poserne er fuldt nedbrydelige og ikke efterlader mikroplast i naturens kredsløb. Dette skyldes, at bio affaldsposerne fremstilles af komposterbare polymerer og stivelse, der kommer fra planter såsom majs. Alle de forskellige bio affaldsposer er derfor komposterbare i henhold til europæiske standarder. Er du interesseret i bio affaldsposer på 20 liter som detailhandel, får du desuden dine bioposer leveret i pakker, der kan sættes direkte på hylden, sådan at de er nemt tilgængelige for kunden.

Alt fra simple bio affaldsposer til totalløsninger ift. affaldshåndtering

BIOBAG ZENZO gør det dermed nemmere for dig at tage del i kampen for at omgås vores affald med større omtanke. Forretningen leverer først og fremmest sine produkter til det offentlige Danmark, men har også mange vellykkede samarbejder med affaldsselskaber, industrien, landbruget og detailhandlen bag sig. Udover udvalget af bioposer opstarter BIOBAG ZENZO også projekter, der omhandler fuldt eller delvist nedgravede affaldscontainere. Totalløsninger, hvor affaldscontainere både leveres og installeres, er derfor også altid en mulighed hos netop dette firma, ligesom at I også altid har mulighed for at få leveret fleksible og vedligeholdelsesfrie affaldshuse eller containerskjulere. Er du interesseret i byrumsinventar, er dette en anden produktkategori, der også i stor stil tages hånd om hos BIOBAG ZENZO. Udendørs møbler, bænke, betonmøbler, betonbænke, cykelparkering, affaldsspande, belysning og meget mere er alt sammen muligheder, der er at finde hos BIOBAG ZENZO, og det er desuden alt sammen løsninger, der hjælper dig med at holde byrummet både rent og pænt. Kvaliteten er høj, ligesom at designet er originalt, sådan at du kan vide dig sikker på gode og holdbare produkter, der kan klare byens mennesker og liv. Læs mere om, hvordan du kommer i kontakt med en medarbejder fra BIOBAG ZENZO på www.zenzo.dk.