Familie

Er du ansvarlig for vedligehold af boliger i en boligforening? Så ved du også, hvor mange ting, der egentlig er at holde styr på. Det gælder alt fra vedligehold af vaskemaskiner i vaskerummet til bekæmpelse af eventuelle skadedyr. Netop skadedyr er noget af det, mange har fokus på at forebygge. De kan være enormt svære at slippe af med, hvis først de er kommet ind i et etagebyggeri, og det kan desværre gå ud over rigtig mange lejligheder.

Ved at vælge skadedyrsservice til etageejendomme, ved I, at I får kvalificerede professionelle, der er vant til at arbejde i bygninger som dem, I har i jeres boligselskab. Det giver forhåbentlig en form for tryghed. Skadedyrsservice kan foregå både når uheldet er ude, og der skal udryddes et eller flere skadedyr, men det kan også være relevant præventivt, så I ikke kommer ud for netop disse situationer.

Rene vinduer giver glæde

Heldigvis handler alt ikke om skadedyr, og der er også andre opgaver i forbindelse med etageejendomme, der kræver sin mand. En af de ting er vinduespudsning. Det er ikke sikkert, beboerne selv skal stå for det, og så er det altså jeres tørn at få booket en vinduespudser, der kan stå for det. I større byggerier kræver det både lift og seler, så det kan godt betale sig at kigge efter eksperter.

Det kan både dreje sig om eksperter, der er vant til specielt højdebyggeri, eller eksperter i vinduespudsning til erhverv, der ofte også er lokaliseret i kontorer i ganske høje bygninger. Vinduespudsning kan foregå både indendørs og udendørs, så det er vigtigt, I får fastlagt, hvor meget I ønsker gjort, samt hvor ofte, det skal pudses. Det kan være med til at øge belysningen i rummene indendørs betydeligt, hvilket er skønt for dem, der befinder sig i rummene. Sollys kan desuden øge produktivitet ganske betydeligt.