Familie

Den menneskelige krop kan holde til en del. Og heldigvis er vi også mange, der er gode til at passe på vores kroppe. Men uanset hvor forsigtigt du begår dig i hverdagen, kan du ikke altid værne dig mod skader.

Er skaden allerede sket? Og involverer skaden din arm eller skulder? Så kan du med fordel sørge for så hurtigt som muligt at få fat i en armslynge.

Armslyngens formål

En armslynge er en anordning, du kan bruge til enten at støtte eller beskytte en skadet arm eller skulder. Normalt er en armslynge lavet af stof og designet til at hænge rundt om halsen og skuldrene og dermed understøtte den skadede del af kroppen i en hensigtsmæssig position.

Hvis du har fået en skade, der involverer forstuvning, brud eller en overvridning af dine ledbånd, kan en armslynge hjælpe dig med at forhindre, at din arm eller skulder kommer yderligere til skade. Da slyngen skal sidde i en særligt beskyttende position, vil den også kunne reducere dine løbende smerter og dermed fremme armens helingsproces.

Der findes mange forskellige armslynger på markedet. Leder du efter et bredt udvalg, som giver dig forskellige muligheder, kan du gøre som mange andre danskere og besøge K. C. Pedersens hjemmeside.

Bredt udvalg af armslynger og lignende produkter

  1. C. Pedersens hjemmeside henvender sig både til dig, der gerne vil passe godt på din krop og til dig, der for nylig er kommet til skade. Falder du i sidstnævnte kategori, vil særligt K. C. Pedersens udvalg af bandager, skinner og armslynger være relevant at tjekke ud.

Udvalget dækker både lette, tungere, dobbelt armslynger og såkaldte multislynger. Uanset din armskade findes en effektiv slynge hos K. C. Pedersen – og virksomhedens kundeserviceafdeling er altid klar til at hjælpe dig med at få det helt rette produkt hjem.

Har du brug for andre typer bandager og skinner til behandling af skader, kan du også finde det på den danske webshop.

Følg lægens råd

Mennesker er forskellige. Det samme gælder de skader, som vi får os i løbet af livet.

Før du begynder at kigge på K. C. Pedersens store udvalg af armslynger, er det essentielt, at du besøger en læge. Lægen vil både kunne diagnosticere din skade og give dig et bud på hvilken form for slynge, der bedst vil kunne understøtte din helingsproces.