Familie

Glasvægge og -døre fra First Floor CPH er noget helt for sig selv. Ønsker du at skabe et helt unikt udtryk derhjemme eller på kontoret, så bør du ikke snyde dig selv for at kig på de flotte design. Her kombineres glas og stål nemlig for at skabe et tidløst og moderne indtryk, der ikke blot tilføjer en æstetisk værdi til de fleste rum, det hjælper også med at sprede lys – helt naturligt.

En New Yorker væg i glas er både flot og praktisk

First Floor CPH er baseret i Danmark, og fra deres danske hovedkvarter designer og producerer de en lang række stålmøbler og -inventar, der bygger på stolte designtraditioner. Her vægtes både et simpelt, tidløst design og kvalitetsmaterialer højt, og de fleste af deres indretningsløsninger bygger på en unik kombination af stål og glas. Deres New Yorker væg i glas er et godt eksempel herpå, og den smukke konstruktion kan anvendes i både private hjem og professionelle kontorer. Her bidrager de til både at binde rummene sammen og til at sprede lyset, da de smarte New Yorker vægge i glas ikke begrænser lysgennemstrømningen, selvom de skærmer af for lyd, lugt og sådanne ting, man ikke ønsker skal sprede sig i bygningen. Lægger du vejen forbi det danske firmas hjemmeside på www.firstfloorcph.dk, kan du danne dig et tydeligt billede af effekten – både indretnings- og lysmæssigt – og hvordan en New Yorker væg i glas ville passe ind i netop dit hjem.

Stilfulde New Yorker døre til hjemmet og kontoret

Du kan også opnå den samme effekt, hvis du vælger at investere i en eller flere af firmaets New Yorker døre. De er nemlig lavet efter de samme principper, og selvom de fås med mange forskellige typer glas, så vil de med sikkerhed komme til at lyse op i de rum, de placeres i. Der er desuden heller ikke nogen begrænsning på, hvor i hjemmet du kan benytte New Yorker døre fra First Floor CPH. De forhandler nemlig både badeværelsesdøre, enkeltdøre, dobbeltdøre og skydedøre, og flere af deres design er endda målrettet kontorer og kontormiljøer. Hver enkelt type New Yorker døre er naturligvis målrettet de individuelle miljøer, og du kan tilpasse dem yderlige ved at vælge mellem forskellige glastyper og detaljer. Du har nemlig mulighed for at købe New Yorker døre med både lyddæmpende glas, termoglas og matteret glas samt forskellige håndtag og beslag.

Alt dette kan du læse meget mere om på firstfloorcph.dk, hvor du ikke blot finder en masse billeder af de individuelle produkter, men også yderligere information og specifikationer, der kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning i forhold til dine behov. First Floor CPH står altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte den rigtige løsning.