Familie

Når du arbejder som frisør i en salon, så sætter du stensikkert en æressag i at klippe dine kunder perfekt. Og med mange års erfaring, en flittig og rutineret hånd, er det ingen sag, at lade snakken løbe frit imens du gør dine mesterværker i salonen. Og som en maler med god maling, eller en bager bruger mel af høj kvalitet, så skal du naturligvis have dit udstyr i orden, sådan at alt fra hårsakse til hårshampoo sidder lige i skabet.

Hav det hele på lager

Derfor er det en god idé at sørge for at dit lager i salonen altid er godt fyldt op med de produkter, som du bruger allermest. Naturligvis skal der være god kaffe, en bred forsyning af snacks og småkager til dine kunder, som de kan hygge sig med, imens du forkæler dem – men du skal også have frisørudstyret i orden. Alt fra at have de rigtige frisørsakse og føntørrerere, til kvalitetsfuld shampoo og balsam, så håret bliver efterladt glansfuldt og smukt, og kunden føler sig forkælet og tilfreds med klipningen.

Bestil det hele på én gang

I stedet for at du gang på gang skal lave små indkøb og betale for fragtomkostninger ad flere omgange, så kan du i stedet vælge at købe det meste på én gang. På den måde kan du spare besværet med mange forskellige små ordrer, og i stedet lave en stor og samlet ordre, som kan blive leveret hjem til dig eller til salonen. Så kan du gå efteråret og de mange glade kunder i møde med et smil. Næste gang du har et ledigt øjeblik, så tænd din computer og gå ind på hjemmesiden og find ud af, hvad du mangler til salonen, og hvad du måske kommer til at mangle i fremtiden, så du ikke står i en situation, hvor du løber tør. God shopping!