Familie

Kolding ligger perfekt placeret mellem København og Hamborg, og byder på en masse spændende naturområder. Hvis du er på udkig efter en afslappende ferie, kan du besøge nogle af de mange skønne strande eller tag på vandretur i de smukke skove.

Giv dig selv en ferie i ro og fred

Hvis du er træt af storbyens travlhed, kan du tage et smut ned til Kolding, hvor du kan finde ro og fred. Feriestemningen breder sig hurtigt, når du ligger på stranden og nyder udsigten til havet. Du kan også tage en afslappende gåtur langs stranden, eller leje en kajak og se Kolding fra vandet. Hvis du er til vandreture, kan du tage en tur i de skønne skove, der omkranser Kolding. Her kan du finde mange forskellige ruter, der passer til både begyndere og øvede.

Besøg Kolding midtby

Koldings midtby byder på et væld af butikker, restauranter og caféer. Her kan du gå på opdagelse i de små specialbutikker eller besøge en af de mange spisesteder. Hvis du er på ferie med børnene, kan I med fordel læs mere her om, hvad I kan lave. Du kan også tage en tur i Koldinghus, som er en af Danmarks bedst bevarede middelalderborge. Her kan du tage en guidet tur og lære mere om Koldings historie.

Oplev det hele med en guidet tur

Hvis du gerne vil have en mere oplevelsesrig ferie, kan du tage på en guidet tur. På en guidet tur får du set de mest spændende steder, mens du samtidig lærer mere om dem. Du kan for eksempel tage på en guidet vandretur i skovene, eller leje en cykel og tage på en cykeltur. Hvis du vil have en helt unik oplevelse, kan du tage på en kajaktur, hvor du får set Kolding fra vandet. På en kajaktur kan du se nogle af de mest spektakulære udsigter, mens du samtidig får motioneret lidt.