Familie

Uanset hvor stort dit madlavningstalent er, har du altid mulighed for a pifte maden op med gode og velsmagende krydderier. Disse finder du hos forhandlere som T.I. krydderier, der har samlet et stort udvalg af både almindelige og eksotiske krydderier, der lader dig eksperimentere med retter fra alle verdenshjørner. Barbecue krydderi og all round krydderi er to særligt populære krydderier fra deres sortiment, for selvom de to krydderityper passer rigtig godt sammen med grill, så kan de nemlig bruges til alt lige fra sammenkogte retter til bøffer. Derfor er de en oplagt tilføjelse til alle køkkener, og bestiller du i dag, kan du tilmed få dem leveret om blot 1-3 hverdage.

Barbecue krydderi er for dig, der ønsker at give maden kraftig smag

Både barbecue krydderi og all round krydderi er klassiske mixkrydderier, og hovedingrediensen i disse er ofte salt, men de øvrige ingredienser svinger en smule fra variant til variant. I alle tilfælde kombineres saltet med flere forskellige krydderier, som frembringer unikke smagsnuancer. I barbecue krydderiet fra T.I. krydderier blandes eksempelvis salt, paprika, peber, chili, ingefær, kanel, nellike, rapsolie og sellerifrø for at skabe den helt rigtige smag. Brug det både til grillmad, kebab og gryderetter, og du vil hurtigt imponere dem, der skal spise din mad. Da barbecue krydderi er så rigt på smage, skal du kun bruge 10 gram pr. kilo kød, men du kan altid eksperimentere og finde frem til den mængde, der matcher dine smagsløg. Bestil det i dag på tikrydderier.dk.

Barbecue krydderi er desuden et mixkrydderi som ikke indeholder smagsforstærker, så du kan roligt spise det, også hvis du ikke tåler smagsforstærkere så godt. Andre mixkrydderier fra T.I. krydderier, der ligesom barbecue krydderiet ikke indeholder disse, er blandt andet American grill, biryani krydderi og bøfkrydderi.

Find all round krydderi og mange andre mixkrydderier på tikrydderier.dk

På samme måde som barbecue krydderiet kan også all round krydderi hjælpe dig med at løfte din mad til højder, du aldrig når på egen hånd. Valget af de rigtige krydderier er nemlig afgørende for smagen, og når du vælger mixkrydderier, begiver du dig altid ud i mere komplekse smagsnuancer. Hos T.I. krydderier får altid et bredt udvalg af mixkrydderier i høj kvalitet, og deres all round krydderi består blandt andet af salt, paprika, hvidløg, løg, soja, sennep og persille. På den måde kan du nemt få din mad til at smage af mere, blot ved at tilføre et enkelt krydderi.

Ud over all round krydderi finder du også en række mixkrydderier, der anvendes til særlige ting som for eksempel bruchetta, guacamole og chili con carne, i sortimentet hos T.I. krydderier. Bestil barbecue krydderi, all round krydderi eller nogle af de mange andre krydderier i dag på www.tikrydderier.dk, og få dem leveret inden for 3 hverdage. Husk desuden, at du også har mulighed for at opnå fri fragt.