Familie

En slyngevugges primære funktion er at få barnet til at falde til ro og sove. En slyngevugge efterligner babyens tid i livmoren ved vuggende bevægelser igennem en fjeder eller motor. Slyngevuggen frembringer derfor en følelse af tryghed og sikkerhed, fordi babyen er omfavnet af blødt stof og bevægelserne fra mors mave!

Hvor kan jeg købe en slyngevugge, og hvad er prisen

Der findes mange forskellige slags slyngevugger med forskellige funktioner alt efter behov og prisklasse. Måske du gerne vil betale lidt mere for en slyngevugge med motor, eller måske er du mere til en slyngevugge med fjeder. Online findes en masse hjemmesider, som tilbyder levering af forskellige slags slyngevugger. Det kan derfor være svært at navigere i de mange muligheder og forskellige typer, en god idé kan derfor være at sammenligne de forskellige priser og modeller på en række udbydere. Du er dog godt på vej, hvis du læser anbefalingerne af de forskellige udbydere, tag eventuelt et kig på denne slyngevugge bedst i test. Du kan finde slyngevugger til priser omkring 1.200, så faktisk kan du finde en udmærket vugge til billige penge. Du kan dog også sagtens finde slyngevugger til en meget dyre pris. På nogle hjemmesider kan man for eksempel finde priser helt oppe på 5.000 kr. Selvfølgelig afspejler prisen kvaliteten og mængden af funktioner, dog kan man uden tvivl finde en god slyngevugge til mindre penge både med motor og fjeder.

Hvornår kan en slyngevugge benyttes

En slyngevugge kan benyttes i alle babyens år, og nogle vugger kan bære helt op til 15 kg! Dog skal du være opmærksom på, hvilken vægt slyngevuggen passer til, inden du gør dit køb. De fleste slyngevugger kan bruges til nyfødte, så det kan eventuelt være en god idé allerede at have én klar, når den nyfødte kommer hjem fra hospitalet!