Familie

København er fuld af muligheder for sjove og kreative familieaktiviteter. Det kan være noget af en udfordring at finde noget, som både børn og voksne synes er hyggeligt, men med denne guide til 3 kreative familieaktiviteter i København, er du godt på vej til at planlægge en kreativ familiedag.

Kreativ kunst i Den Hirschsprungske Samling

I Den Hirschsprungske Samling kan I udforske det danske kunstliv fra det 19. og 20. århundrede. Samlingen har et stort udvalg af malerier, akvareller og skulpturer, som er en spændende oplevelse for hele familien. Her kan I selv prøve kræfter med kunst, og lære om den kreative proces. Derudover har museet også et skønt kreativt rum, hvor I kan lave kunst og vinde præmier. Hvis I gerne vil læse mere om Den Hirschsprungske Samling, så Læs her.

Lav musik på Nationalmuseet

Nationalmuseet har et sjovt og lærerigt rum, der hedder Den Musikalske Verden. Her får I et indblik i musikken fra det 19. århundrede, og I får også lov til at prøve kræfter med musikken selv. I kan for eksempel prøve kræfter med forskellige instrumenter og høre historier om musikken fra fortiden. I kan også lære om, hvordan man komponerer musik, og hvordan man bruger stemmen til at udtrykke sig.

Lær at strikke og sy

På Københavns Bymuseum har I mulighed for at prøve kræfter med forskellige strikke- og syaktiviteter. Her kan I lære om, hvordan man strikker og syr. Formålet med disse aktiviteter er at lære om, hvordan man udtrykte sig kreativt i gamle dage, og hvordan man fremstiller forskellige ting. Det er en god måde for børn og voksne at lære noget nyt, og det er også en hyggelig måde at tilbringe tid sammen som familie.

Opsummering

København giver rig mulighed for at være kreativ. Er I interesseret i kunst, kan I besøge Den Hirschsprungske Samling. Er I interesseret i musik, kan I besøge Den Musikalske Verden på Nationalmuseet. Er I mere til kreativt håndværk, kan I besøge Københavns Bymuseum, hvor I kan lære at strikke og sy.