Familie

Det er en almen kendsgerning, at uden mad og drikke duer helten ikke. Det gælder bestemt også i løbet af en arbejdsdag. Hvis din arbejdsplads derfor ikke allerede har en frokostordning, er der god grund til at overveje at indføre en.

Med en frokostordning sørger du for, at dine medarbejdere har energi til hele arbejdsdagen. Men faktisk er der mange flere fordele ved ordningen. Dem kan du læse meget mere om i det nedenstående.

Husk også, at du altid kan bestille din frokostordning hos Frokost+. Her skræddersyr de en menu, der passer helt perfekt til lige netop dine ønsker.

1. Energi til hele dagen

Der er ingen tvivl om, at den største fordel ved en frokostordning er, at du giver dine medarbejdere energi til hele dagen. Når frokosttid nærmer sig, begynder de fleste maver at rumle. Det viser sig også på dine ansattes motivation og produktivitet, som ofte vil begynde at dale ved frokosttid.

Ved at levere et velafbalanceret, sundt og velsmagende frokostmåltid til dine ansatte, kan de igen tanke op. Derfor bør du afgjort overveje en firmafrokost ordning fra frokostplus.dk.

2. Et socialt indslag

Et fællesmåltid er ikke blot en mulighed for at spise. Det er også en oplagt mulighed for at være social på arbejdspladsen – og tale om andet end blot arbejdet.

Derfor kan en frokostordning også hjælpe med at ryste dine ansatte bedre sammen. Her har de mulighed for at tale om andet end jobbet, og de har også mulighed for at tale med andre medarbejdere fra andre afdelinger.

Derfor er frokostordninger til erhverv altid en god idé.

3. Employer branding af virksomheden

Endeligt er en frokostordning også en god employer branding-strategi. Vi lever i en tid, hvor der er rift om arbejdskraften. Derfor er det også vigtigt, at du kan få din virksomhed til at skille sig ud fra konkurrenterne – ikke kun i forhold til kunderne, men også i forhold til medarbejderne.

En frokostordning er en klar fordel for stort set alle potentielle medarbejdere. Derfor er det også et trækplaster, som du med fordel kan bruge til rekrutteringen af nye medarbejdere. Ikke alene er det er trækplaster for nye medarbejdere, for frokostordningen er også et incitament til at få de nuværende medarbejdere til at blive på arbejdspladsen.

Derfor er en firmafrokost en ordning, der kan meget mere end blot levere et måltid til dine ansatte.