Familie

Et bryllup er for mange et symbol på forevigelsen af den kærlighed, som to personer deler med hinanden. Denne forbindelse mellem to personer er ganske speciel, hvortil man som bryllupsgæst netop ønsker at fejre det smukke brudepar.

Oplevelser binder folk tættere sammen

Et unikt bryllup kræver unikke gaver, hvortil oplevelser netop kan være den perfekte gave. Ved at give en oplevelse i bryllupsgave kan man skræddersy gaven, så den passer til netop det brudepar, som I skal fejre. Oplevelsen kan både være sammensat og solgt af et givent firma, men man kan med fordel også gøre det selv. Dette giver oplevelsen et mere personligt touch, der uden tvivl vil gøre indtryk på brudeparret. En tur i luftballon efterfulgt af romantisk middag er en sikker vinder for mange, men kokkeskole, ophold og vinsmagninger er også ganske fornuftige bud, der vil gøre de fleste brudepar ganske glade.

Forevigelse af brylluppet

En anden unik gave, som man kan give de nygifte, er en forevigelse af brylluppet. Dette kan eksempelvis være i form af en speciallavet skulptur, der eksempelvis kan symbolisere brudeparret eller nogle af deres værdier. En bryllupsplakat er også en ganske god ide, hvis man ønsker at komme med en personlig gave, der også kan pynte i hjemmet. Her kan man blandt andet give en plakat, der viser stjernehimlen for en given nat, hvilken blandt andet kunne være for dagen brudeparret mødtes.

I velgørenhedens tegn

Den sidste gaveide er nok ikke just alles kop te, men det er uden tvivl en unik, der giver mening. At donere penge til velgørenhed i brudeparrets navn kan være med til at give en følelse af medmenneskelighed oveni kærligheden. Man kan med fordel donere pengene til et formål, som stå brudeparrets hjerter nært. Til dyreelskerne er Verdensnaturfonden oplagt, hvorimod de u-landsorienterede måske har et soft spot for SOS-børnebyerne.