Familie

Vil du gerne arbejde med mennesker og sørge for omsorg til de syge i vores samfund? Så kan et job som lægevikar være lige noget for dig. Læs denne oversigt og bliv klogere på dine muligheder.

Hvordan bliver du lægevikar?

Processen til at blive lægevikar er overhovedet ikke kompliceret. Det eneste du skal gøre, er at sende en ansøgning til et vikarbureau. Så kan de finde en plads til dig i sundhedssektoren baseret på dine kvalifikationer og ønsker. Ansøg som lægevikar her og se hvor let det er.

Spændende opgaver

Som lægevikar kan du over tid komme i kontakt med mange forskellige arbejdsopgaver, som kan give dig et spændende og givende arbejdsliv. Du har stor indflydelse på hvilke opgave og felter du gerne vil arbejde indenfor. Så om du vil give dig i kast med flere forskellige opgaver, eller specialisere indenfor et område, så har du indflydelse på den beslutning. Det giver et gladere arbejdsliv og gør dig derfor også til en bedre medarbejder.

Fleksible arbejdstider

Som vikar har du gode muligheder for at bestemme dine egne arbejdstider. Det betyder, at hvis du har andre planer eller ikke har mulighed for at arbejde på et bestemt tidspunkt, er processen med at få fri ganske enkel. Det giver dig bedre muligheder for at have en sund balance mellem job og privatliv, og giver dig mere overskud til at fuldføre dine opgaver på arbejde.

Gode arbejdsforhold og løn

Som lægevikar er der gode arbejdsforhold og lønvilkår. Du skal altså derfor ikke være bekymret for, om du kan få en hverdag til at hænge sammen, når du arbejder som lægevikar. Hvis du er eventyrlysten og gerne vil prøve at arbejde i udlandet, er der mange danske sygeplejersker, som rejser til Norge for at arbejde. Her er der også gode arbejdsforhold og i mange tilfælde endnu højere løn.